Paris Parfumerie Cosmétique
KIEHL’S Truly Targeted Acne-Clearing Pimple Patch with Salicylic Acid
KIEHL’S Truly Targeted Acne-Clearing Pimple Patch with Salicylic Acid
Couldn't load pickup availability
Një fashë e lëngshme e padukshme për puçrrat me 2% acid salicilik, e formuluar posaçërisht për të zvogëluar dukshëm madhësinë, ngjyrën dhe shenjat e puçrrave.
Çfarë është
Ngjitësi ynë i lëngshëm i padukshëm për puçrrat me 2% acid salicilik është formuluar posaçërisht për të ndihmuar në qetësimin e ngjyrës së puçrrave, zvogëlimin e madhësisë së tyre dhe zbehjen e shenjave pas akneve. I koncentruar me 2% acid salicilik të mjekuar, 4% niacinamidë dhe 0.2% rrënjë likorice, formula jonë për puçrrat funksionon për të pastruar shpejt puçrrat, për të qetësuar skuqjen e dukshme dhe për të zbehur shenjat pas akneve. Duke përdorur teknologjinë tonë ekskluzive "ngjitës i lëngshëm", trajtimi ynë për pastrimin e akneve krijon një vulë të frymëmarrshme që shtresohet pa probleme me kremin mbrojtës nga dielli dhe nën grim.
Zgjidhja Truly Targeted Acne-Clearing është vlerësuar me çmimin Cosmopolitan 2023 Holy Grail Acne Award si Trajtimi më i Mirë për Pikat e Bardha.
Për çfarë është i mirë
- Trajton aknet aktive me fuqi maksimale 2% acid salicilik
- Qetëson dukshëm ngjyrën e puçrrave në 2 orë*
- Zvogëlon madhësinë e puçrrave në 24 orë*
- Zvogëlon shfaqjen e shenjave pas njollave në 4 javë*
- Ndihmon në mbrojtjen nga agresorët e jashtëm
- Për llojet e lëkurës të prirura ndaj akneve
*Rezultatet bazohen në vlerësimin e ekspertëve në një test klinik 4-javor.
Përbërësit kyç
2% ACID SALICILIK
Acidi Salicilik 2% është një acid beta-hidroksi i mjekuar që ndihmon në zhdukjen e akneve, ndërkohë që eksfolion dhe përmirëson strukturën e lëkurës brenda formulave tona.
4% NIACINAMIDE
4% Niacinamide, forma e Vitaminës B3 e përdorur në formulat tona, njihet për ndihmën në shkëlqimin e dukshëm të lëkurës dhe njollave. Kur përdoret në formulat e kujdesit topikal të lëkurës, Niacinamide gjithashtu mund të ndihmojë në balancimin e yndyrës sipërfaqësore të lëkurës.
0.2% RRËNJË LIKORICË ME BAZË BIologjike
E nxjerrë nga një barishte shumëvjeçare me origjinë nga Evropa, Azia dhe Lindja e Mesme, Ekstrakti i Rrënjës së Likoricës është përdorur në mjekësi që nga viti 500 p.e.s. Një plotësues efektiv i një rutine të fokusuar në shkëlqimin, qartësinë dhe njëtrajtësinë e lëkurës, Rrënja e Likoricës është e njohur për vetitë e saj qetësuese dhe qetësuese.
Përdorimi
- Vendosni një pikë në majë të gishtit
- Vendoseni direkt mbi puçërr
- Shpërndajeni në një shtresë të hollë si hap i fundit në rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën (pa e fërkuar shumë)
- Lëreni që ngjitësi salicilik kundër akneve të thahet plotësisht para se të aplikoni kremin mbrojtës nga dielli dhe/ose grimin
- Mund të aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje
Share
